U Center Lobby

The landlord approached us as works were nearing completion and it became obvious that the lobby, while monumental and impressing was missing a certain welcoming spirit. We devised 2 pockets of sheltered spaces: one Brazilian inspired because of the luscious greenery and one centered around a piano. One space is centered around a library and the other around a piano, both symbols of apleasant and intimate environment, far from the usual office atmosphere. We also designed a shading system both to protect prom the sun, to add more wood into the otherwise "cold" lobby and to "break" the enormous surface of glass. The shaders, the reception desk and the bookshelves are inspired by the architecture of the building. Project: Corvin Cristian Studio In collaboration with Plusminus Arhitectura Team: Corvin Cristian, Adrian Oancea